Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

pumnul prezidential

Motto, din vremuri mai bune: "Unde m-a scuipat boierul, m-a sarutat domnitorul". Mos Ion Roata

Nu am vrut sa scriu despre "pumnul lui Basescu". Dintr-o conferinta de presa tinuta la miezul noptii, presedintele ma convinge sa scriu. Cine stie, poate mai citesc si altii si se lumineaza la cap.

La trei ore dupa ce a vazut caseta in emisiune la Realitatea TV, Basescu ne zice ca "nu am lovit niciodata un copil, nu mi-am batut niciodata nevasta" samd.

Barbatii romani isi bat copiii de mici, isi altoiesc nevasta cand nu le intra in voie si, mai ales, stiu sa ascunda toate astea sub pres si sa minta cu zambetul pe buze atunci cand tainuiesc.

Sa analizam "caseta": Basescu "vorbeste" cu femeia care urla de nedreptate (vorba vine vorbeste cu ea, ca nici nu o baga in seama - o mana intinsa, care mai apoi se inconvoaie). La un moment dat, Basescu se uita la copilul de langa femeie, ii arde un pumn peste fata copilului si revine cu privirea la femeie, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Copilul se da in spate si duce mana stanga la gura si incepe sa rada - cine a vazut o scoala de copiii cu dizabilitati mentale stie ca acestia reactioneaza la multa bataie pe care o primesc... razand (deh, nu toti primesc educatie aleasa, ca EBA!). Un om cheie in toata aceasta scena este un tip grizonat, aproape lipit de scena, pe a carui geaca cred ca scrie BIDEPA (o firma de paza privata). Acesta se afla la 1 metru de copil si se uita la copil cand primeste lovitura si apoi la Basescu, uimit. Uimirea ii trece repede si se face, si el, ca nu a vazut nimic... Si mai e un indivit cu geaca neagra de piele si sapca neagra intoarsa, langa femeie, care vede scena si - ati ghicit! - isi vede si el de treaba... :)

Priviti, va rog...


Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Adrian (YO3HJV) a spus…
As fi scris "... with his bare fist".
In alta ordine de idei, tipul grizonat are acelasi tip de geaca precum cameramanul de pe scena, care s-a dovedit a fi patronul de la firma de publicitate care il deserveste pe Base... Probabil ca era din stafful de eveniment, dna Sandru lasa sa se inteleaga ca era regizorul tehnic.
Tipul cu sapca e mai interesant... O fi vreun SPP-ist? Candidatii au dreptul la garda SPP.
Alexandru Zaharia a spus…
ar fi prima oara cand vad un SPP-ist cu sapca intoarsa, dar nu e exclus.

Ad Code

Responsive Advertisement