7 iulie 2010

germania bate

Scriu asta intainte de inceperea semifinalei Germania - Spania. Cred sincer ca Germania este cea mai buna echipa de la acest campionat. Mai cred ca mult laudata formatie spaniola a ajuns aici pe branci, dupa ce a castigat meciurile... scremut. Dupa 4 - o cu Argentia am zis: "Germania - campioana!"

UPDATE Repriza 1: Mda... Surprinzator jocul spaniolilor. I-au alergat pe nemti de le-a iesit sufletul, nici n-au avut timp sa suteze prea multe mingi pe poarta lui Casillas. 0 - 0 la pauza. Asta e ceva pentru formatia cu cele mai multe goluri date la acest campionat. Raman la pronosticul meu. Nemtii au o echipa mare si, la fel ca si Verbiaj, sper sa vedem o finala Olanda - Germania!

UPDATE Final: Uauu! Daca s-ar fi jucat in seara asta un meci din campionatul romanesc, as fi zis ca Germania a facut blat cu Spania ca sa intre in finala cei din urma; asa de prost mi s-a parut ca au jucat nemtii. Sau poate au jucat bine spaniolii? Sau poate amandoua? "Finala de vis" s-a spulberat. Just for the record: sper sa castige Olanda! Desi...

2 comentarii:

Florentina spunea...

In lipsa Italiei, care a sters-o rusinos de la acest campionat, tin cu Spania. Si tin din optimi, asa ca aseara speram ca previziunile caracatitei Paul sa se implineasca. Si s-au implinit si Spania chiar a fost buna :) Mai buna decat Germania.
Evident, deci, ca nu-mi doresc o finala castigata de Olanda. Desi Paul s-ar putea sa fie de alta parere...

Alexandru Zaharia spunea...

nu vreau sa ma intru in polemici sportive (chiar nu ma pricep). faza e ca la campionatul asta ne-am uitat, pentru prima data, la mai toate meciurile, in familie, si incepusem sa cred ca "stiu" cine va pleca cu trofeul acasa. cine-ar fi crezut ca germania va ramane fara suflare taman in fata "gintei latine"? :)