Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

parastasul unui ziarist

Ieri si azi am citit un interviu in doua parti (aici si aici) pe care-l asteptam demult, fara sa stiu asta. CTP a fost la Andrei Plesu pentru un interviu; cel putin asa iti zici daca nu stii despre ce e vorba. De fapt, s-a dus in casa omului ca sa-l ia la rost pentru articolele / parerile lui despre votul obligatoriu si Becali, politicianul wannabe.


E-adevarat, nu sunt un cititor de ziare... Poate de-asta traiam cu impresia (sau doar uitasem) ca CTP este un ziarist bun, acid, dar corect, transant, dar cu capul pe umeri. Dupa bataia de joc careia Gandul i-a spus pompos "interviu" (in loc sa-l puna la pagina cu "gazeta de perete" sau "asa nu!"), cei doi mi se pare ca au iesit prafuiti si sifonati, ca dintr-o "imbranceala dogmatica" de pe scarile facultatii de Filosofie...
CTP: - Domnule Pleşu, sunteţi credincios. Dacă Dumnezeu ar alege să vi se adreseze prin internet, ce nickname credeţi că ar folosi în relaţia cu dvs.?
A.P.: - Domne, despre ce vorbim noi aici?

CTP: - Puteţi să răspundeţi că nu înţelegeţi.
A.P.: - Nu înţeleg.
De ce zic ca au iesit amandoi sifonati din incaierare? Pentru ca Plesu s-a incapatanat sa sustina oportunitatea votului obligatoriu (care cred ca nu e cea mai viabila solutie pentru reintoarcerea romanilor la sectiile de votare - in definitiv, absenta la vot este O CONSECINTA a faptului ca nu ai cu cine vota, ca nici unul dintre cei de pe liste nu merita sa conduca nici macar o cireada de vaci, daramite o natiune...), iar CTP a muscat, prosteste, de cate ori a avut ocazia, ca un caine turbat, avand un singur scop: sa-i arate el intelectualului lu' Basescu ce poate un ziarist! Nu a reusit decat sa se faca de ras... Probabil ca a plecat foarte suparat din fata filosofului din moment ce a pus titlul interviului "Media moralia".

NB: Mihnea Maruta scrie mult mai bine despre asta aici...

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement