Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

reality check

Dupa mai bine de 3 luni de dieta tv (adica atuci cand refuzi constant sa te uiti la televiziunile romanesti sau macar selectezi emisiuni care merita sau filmele bune), aseara m-a pus dracu' sa dau pe Realitatea sa vad cine/ce a castigat la alegerile euro-parlamentare.

In 15 minute am aflat ca EBA (imi vine mereu sa-i zic Eboda, nu stiu de ce...) a ocupat un loc in Parlamentul European (waaaasss????) si ca ii are colegi de banca pe Vadim + Becali (ma si intreb ce-o sa-l mai apuce crizele de ras isteric pe oier in fata conationalilor europeni, de la care nu o sa priceapa NI-MIC!).

Discursul lui Boc dupa aflarea rezultatelor (auzit la radio) a fost unul comunist, in care a repetat ca apucatul PDL si nu a uitat sa mentioneze ca Elena Basescu, de fapt, n-a plecat niciodata din partid, doar le-a dat teapa alegatorilor - ca si cum cineva si-ar fi imaginat ca ea singura a fost in stare sa obtina 3,4% din putinele voturi pe care le-au dat romanii.

Apropos de romani... Ce natie de babuini suntem! Cei care merg la vot o fac ca niste dobitoace - cu Elena Basescu si Vadim si Becali (cat de distrus sa fii sa crezi ca ASTIA or sa faca ceva bun pentru tine?); eu n-am mers la vot, explic pentru a nu stiu cata oara, pentru ca nu am pe cine sa votez! Si da, intre a vota un hot / prost / dobitoc / politician, adica si a nu ma duce la vot (adica a NU legitima un asemenea om!) aleg partea a doua... :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement