Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

Tutorial - Cum conducem pe autostradă

Un sofer de ambulanță (EMS) din UK a postat un tutorial despre regulile pe care trebuie să le respectăm atunci când conducem pe (orice) autostradă (chiar și din România). De reținut că:

- șoferul care intră pe autostradă are obligația să meargă suficient de repede ca să poată găsi un loc liber pe banda 1 și să se „integreze” în trafic

- banda 1 este banda de mers (banda 2, 3 sau 4 sunt pentru depășire - așadar, dacă banda 1 este liberă, nu ai nimic de depășit sau cei din fața ta merg mai repede decât tine, cu cel mult 130 km/h, n-ai nici un motiv să fii pe celelalte benzi)

- depășirea altor mașini de pe autostradă se face pe partea șoferului (stânga în RO, dreapta în UK)

- nu luați decizii presați fiind de manevrele celorlalți șoferi (care vă dau flash-uri, claxoane, stau prea aproape de mașina voastră sau care se așteaptă să conduceți într-un anumit fel)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement