Meniu de seara, fara refrigerare, la temperatura camerei (~36 gr C): iaurt, cutie mica de pate de ficat (jumatate la cos, jumatate la Mishu si o felie in burta), cutie mica de icre (de hering, fara ceapa), doua rosii (pentru gust), doi cremvursti si un mar. Ultimul, de exceptie!
Azi, mult mai cald decat ieri... Codul Rosu se impunea, daca ma intrebati pe mine. Street photography: un tanar se uita cum apa fiarta se prelinge din motorul daciei vechi "de la tata" (B 60 DAD!); putin mai sus, un taximetrist isi toarna apa pe jante. "E grav!"
Blog-bouncing: de la Verbiaj ajung la
Djerzinski. Citesc un text despre canicula /cod rosu. Imi place, dar e mult prea cald ca sa postez un comentariu...
Money Express-ul de saptamana asta are cover story situatia investitiilor in turismul "la Marea Neagra". Printre altele, este analizata si afacerea familiei care a cumparat anul trecut hotelul Rex de la Viorel Paunescu. Tanarul administrator al afacerii (23 de ani de fite, el insusi un client fidel al locatiei timp de 6 ani) spune ca, desi camera e 230 - 300 euro pe noapte, hotelul are in varf de sezon ocupare de... 100%! Concluzie: nu cumva in RO e mai rentabil sa faci o afacere pentru oameni (putini) cu bani multi decat pentru cei cu salariu "dupa bugetul statului"?
Imaginea zilei vine de la Silviu Matei /
Mediafax
PS: Sorry, schimbare de plan - fara diacritice in posturi! M-am dezobisnuit...
1 Comentarii