1 august 2011

sufertaşul japonez

Nu ştiu voi cum faceţi, dar eu peste micul dejun sar ca un cal la cursa cu obstacole, în fiecare dimineaţă a zilelor lucrătoare. Se mai întâmplă să beau repede o cafea cu brioşă caldă (prin binevoinţa frumoasei mele soţii), dar de cele mai multe ori arunc o felie de salam între alte două de pâine, un măr şi... "pe-aici ţi-e calea"! Acestea fiind spuse (dar mai ales trăite!) cum să nu rămâi cu gura căscată şi cu lichidul gastric pe-afară când vezi cum îşi prepară japonezii pachetul pentru serviciu?

2 comentarii:

simf spunea...

eu mananc, in fiecare dimineata cate o cafea (cu tigarile default cu tot). pachetul de la serviciu nu exista, imi iau covrigi sau inghetata, ciocolata sau fructe, prostii oricum. si evident ca seara ajung cu o foame in gat acasa...
pachetelul japonez insa jur ca l-as manca; dar cien sa- lpregateasca?!

Alexandru Zaharia spunea...

Pai tocmai asta ziceam si eu... cine naiba sta 2 ore (cred ca atat mi-ar lua) sa faca in fiecare zi pachetul de-a doua zi? :(