Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

cum m-am intors la tv

Recunosc, nu ma mai uit demult la tv. Poate de-aia nici nu ne-am pus problema sa schimbam batranul (dar performantul) televizor Sony cu un LCD. In ultima vreme, insa, o emisiune m-a adus, pentru doua ora pe saptamana, din nou in fata micului ecran: "Romanii au talent".

Emisiunea mi se pare buna, foarte buna, cu trei personaje care te amuza sau care iau decizii cu care nu esti de acord (Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre). Concurentii, la randul lor, sunt superbi: oameni simpli, unii cu talent, altii care doar cred ca-l au... tot ce conteaza este ca noi, cei aproape 2 milioane de romani care ne uitam in week-end la ei (dupa sondajele de audienta), suntem dispusi sa le apreciem talentul. Din nou, o emisiune pe care nu vrei sa o pierzi... Nu credeam ca ma mai poate aduce in fata tv-ului vreo emisiune! Si totusi...

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement