Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

programul "ultima spaga"

Intre doua calupuri de publicitate, poporul roman se duce la frigider, deschide usa si... si... e goooooolllll!!!! Revine la "hrana spirituala" (noooo, nu ma luati cu cartile, suntem in secolul vitezii si al electronilor) si asteapta sa vada ce-a mai zis presedintele, primul ministru si "ministrii de resort". Se indigneaza, pufaie, mai bea o gura de bere, iar injura...

Celor care stiu ca "nu e bine sa tii in tine" (supararea, fireste), cineva - nu se stie exact cine - va invita, vineri 28 mai ora 18, la parastasul Guvernului Romaniei. Programul "Ultima Spaga" are un obiectiv simplu: vii la data stabilita in fata Guvernului (Prefecturii, daca nu ai onoarea sa locuiesti in Capitala), lasi un banut de 10 bani pe trotuar si le canti "Multi Ani Traiasca la Inchisoare!", versiunea de criza.

Mai multe amanunte, aici.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Liana a spus…
romanul e prea comod/plafonat sa mai faca ceva si de aceea se rezuma la indignarea exprimata intre cei 4 pereti.

Ad Code

Responsive Advertisement