Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

semne bune anul are

2009 s-a terminat cu un atentat esuat asupra avionului Northwest Airlines 253 si cu 6 oameni omoriti de un finlandez intr-un mall de langa Helsinki. Nici n-au trecut doua zile din 2010 si caricaturistul danez Kurt Westergaard a fost atacat cu un topor, in casa lui, de un somalez musulman, pentru ca a avut curajul sa spuna ce gandeste visavis de "ofensiva musulmana" din Danemarca si Europa. Am aflat, chiar de la caricaturist, de ce in 2005 a realizat si publicat un desen care a produs 50 de morti si pagube de milioane de euro in toata lumea, ca urmare a protestelor musulmanilor de pretutindeni. Interviul luat de televiziunea daneza de stat clarifica unele lucruri.




Altaturi de caricatura cu Mohamed, un desen facut de acelasi danez, cu Isus Hristos coborand de pe cruce, in tinuta business, lasand programul de lucru la vedere. Langa ea, sta scris manifestul unui om liber...

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement