Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

o romanca a castigat premiu nobel pentru literatura

Dupa ce Doina (mare atentie la semnatura articolului!) a fost inscrisa in patrimoniul international UNESCO acum cateva zile, iata ca Romania apare din nou pe buzele literatilor din lumea larga cu un succes care ar trebui impartit, macar, cu Germania.

Aflu de la tv ca scriitoarea Herta Muller (!??) a castigat premiul Nobel pentru literatura pentru anul in curs. "Romanca" Muller s-a nascut in Banat, Romania, in 1953 si, asa cum scrie pe site-ul Nobel.org "with the concentration of poetry and the frankness of prose, depicts the landscape of the dispossessed".

O sa dau fuga sa caut o carte de-ai ei; aud ca scrie bine...

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

romania inedit a spus…
Nu este romanca , este o nemtoaica de origine romana !
Alexandru Zaharia a spus…
discutia asta o aveam si cu sotia aseara: daca eu si cu ea mergem in canada si acolo facem un copil, copilul ala e roman sau canadian? eu zic ca e canadian...

daca femeia asta s-a nascut din doi parinti nemti, a crescut aici pana la o varsta adulta, nu e indreptatit sa spui ca e romanca de origine germana? chiar daca ea traieste in germania o vreo 30 de ani (din 56).
romania inedit a spus…
Sa inteleg ca sotia dumitale este de aceeasi parere cu mine ?

Herta este doar o nemtoiaca de origine romana , cu atat mai mult cu cat are o prere oribila despre Romania , chiar daca ea a trait in Romania lui Ceausescu !
Alexandru Zaharia a spus…
of... cum sa fie nemtoaica de origine romana?? :) tanta ionescu din berlin poate fi nemtoaica de origine romana... nu stiu ce fel de parere oribila are dna Muller despre RO, dar stiu ca a fost fortata sa plece de aici, de catre securitate. acuma nici eu n-am o parere prea buna despre romania... :D

Ad Code

Responsive Advertisement