Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

visam vise

Ala care baga-n-gura o lingurita de icre negre "de Manciuria" la jumatate de ora se gandeste ca ar evada un pic la Monaco, ca deh, s-a cam plictisit sa stea mereu la soare, cu umbreluta in pahar si cu doua-trei fete care se balacesc in piscina pe langa el.

Cel din Monaco isi zice in fiecare zi "Oare cum este sa faci baie in Dunare, la Viena sau sa te plimbi cu metroul Londonez, ca prea mi s-a luat de Ferarri-ul si Bentltey-ul din garaj".

Cel din Viena isi zice ca viata intr-o tara de mana a doua din Europa de Est (sa zicem Romania) ar fi o binecuvantare zilnica pentru el, occidentalul satul de reguli si atmostera septica din societatea in care s-a nascut.

Cel din Bucuresti isi zice "Doamne ce viata as mai duce daca as avea si eu putina liniste, daca as gasi un loc, la tara, printre munti si paduri, de unde sa privesc noaptea stelele cum stralucesc si sa aud cainii cum latra, iar dimineata sa miros verdele din jurul meu si sa uit de inghesuiala din metrou, ca si cand nu as fi cunoscut-o vreodata.

Cel de la tara
se gandeste doar la ce pune maine pe masa, daca ii ajung lemnele pentru iarna, daca o fi seceta si anul asta si daca pretul laptelui va ramane la fel de mic sau va creste cat sa-si scoata furajele. El nu vrea nici sa ajunga la Monaco, nici pe malul vienez al Dunarii si nici nu stie de ce icrele negre costa atat de mult. Iar la Bucuresti a fost si nu i-a placut...

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement