Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

da si primeste!

In sfarsit, mi-a fost furata o idee! Eee... nu furata; mai bine spus, pusa in aplicare. Acum vreo 2 ani, cand eram in autocarul care ma aducea in Bucuresti din Sibiu, pe undeva pe Valea Oltului, mi-a venit Ideea: ce-ar fi daca as face un blog (site) unde oamenii sa ofere diferite chestii de care ei nu mai au nevoie - reviste, carti, genti, portmonee samd. Cand am ajuns acasa am si facut un blog care se chema Trokker (prietenii cred ca si-l mai amintesc...).



Din lipsa de timp si promovare, blogul cu pricina a fost un colosal... esec! Asa ca l-am inchis. Am vazut ca un site asemanator s-a deschis de curand (26 ianuarie prima postare). Da si primeste este locul pe care-o sa-l vizitez cat o sa pot de des ca sa vad ce pot lua / da. Sper sa mearga!

PS: Din activitatea de pe site, am vazut ca nu se fac livrari prin posta. That sucks daca nu esti din Bucuresti... Dar intr-un fel e normal sa nu-l impovarezi pe cel care-ti doneaza ceva cu alergatul la posta si plata coletului. "Muieti iti sunt posmagii?"

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

Fig a spus…
Craig's list suna cunoscut?
Alexandru Zaharia a spus…
da... suna destul de cunoscut. dar ce-are-a-face un site gen okazii.ro cu initiativa de tip give-away? vezi pe wikipedia ce face craiglist si apoi intra si pe site-ul lor. ai sa vezi ca e vorba de un soi de piata virtuala unde poti cumpara / vinde. in sensul asemanarii cu site-ul da si primeste nu prea-mi suna cunoscut craiglist... chiar nu cred ca seamana!
Fig a spus…
Adicatelea se da chestii gratis? Hm, ce concept socialist...

Ad Code

Responsive Advertisement