Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

evolutie

Una scurta: Inainte, sotiile isi adunau barbatii de prin carciumi sau ii certau ca "prea beau mult". Acum, isi cearta sotii ca stau pre mult la calculator (cu jocurile sau cu blogurile... sau cu amandoua). Cine sa le mai inteleaga?

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

PETISA a spus…
ce te faci cand barbatu` si bea, se joaca toata ziua la computer si se mai uita si dupa altele? iti spun eu: te-ai dat dracu` de-a binelea.
Viorel Dudau a spus…
alex, I feel you man...
Anonim a spus…
io, vasile
na, si unde e tragedia? motive de patruns in valea plingerii vor gasi ele o caruta, iar noi vom developa tot atitea metode de a nu parea interesati de tragediile lor. In definitiv e numa un joc cu numere mici si cu final predictibil. Baga un ochi in Revolutionary Road, un film care, fara a fi bun din prea multe motive, arunca in aer cu gratie si simplitate miturile caznice. Si nu voi crede ca numa pe cele americane... Oamenii nu (mai) stiu sa vorbeasca si sa asculte, traim un singular perpetuu penca la un moment dat fiecare se stie departe de tot si toate.
Deci noroc, ce dreac, si ingerii beau vin, dar e periculos sa confunzi copiii cu ingerii, asta asa de dragu citatelor kulturiste.

Ad Code

Responsive Advertisement