Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

NECROLOGUL DE LA 7 SEARA


IERI SEARA colega mea, Sorina, a inchis televizorul intr-un acces de furie dupa ce, in primele 15 minute din "stirile ProTV", am fost bombardati cu imagini si texte citete despre accidentele rutiere din acest week-end si alte drame personale; in seara asta, la 19 trecute fix, Antena 1 s-a gandit sa recastige rating-ul pe care ProTV-ul l-a facut ieri la stiri cu mortii si imaginile de cosmar si a expectorat o duzina de stiri de speriat romanii blajini.

TEROAREA inconstienta la care se supune poporul asta in fiecare seara, 7 zile din 7, este cel mai cumplit lucru pe care, occidentalul care-si petrece vacantele la Saint Moritz si batranetile prin croaziere, nu are cum sa il priceapa.

BOICOTATI posturile TV! Dati-le stingerea! Daca butonul rosu (sau verde!) nu e de ajuns pentru a va tine departe de nenorocirile lumii, scoateti din priza tv-ul... Veti vedea ca plimbarile prin parc nu au fost inca interzise de guvern, ca inca se mai tiparesc carti (de citit!) si ca sotia / prietena voastra este din ce in ce mai frumoasa...

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

verbiaj. a spus…
Eu nu ma mai uit de mult la stirile pro tv sau antena 1, prefer posturile de nisa, mai mult realitatea, care pastreaza o anumita decenta. in ultima vreme imi selectez singur informatiile on-line, site-urile au inceput sa aiba stiri in format video. e mai curat, nu inghiti tot ce ti se da, desi sunt multe lucruri care iti distrag atentia si pe net. oricum, cu mouse-ul poti sa faci slalom mai usor printre informatii.

Ad Code

Responsive Advertisement