Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

PIPERA, ULTIMA STATIE


1.05.
Sambata noaptea! Ma gandesc ca sunt plecat de acasa de la 8.30 si injur printre dinti meciul cu Barcelona; ar trebui sa fiu in pat, langa N. R fuge prin redactie si se opreste in usa mea: "Suna la salvare, suna la salvare! Nu e o gluma! Suna la salvare! Ii e rau lu' M!". Formez, fara sa realizez, 112. Incerc sa ma inteleg cu retarda de la Salvare (doamne, cum i-or aduna pe astia ?!). Aflu ca a sunat altcineva si ca deja o masina a plecat catre Pipera. Trantesc telefonul si alerg la layout. M e inconstienta; V e langa ea; lafel si doamna de la corectura. Alt V incearca - vadit marcat - sa sune la salvarea particulara: 2.400.000 lei ca sa se deplaseze! Alerg la portar si-l anunt de sosirea salvarii. Vine salvarea. Criza a trecut; incep dezbaterile si nervii curg in suvoaie rosiatice. Diagnosticul e, ca de obicei, nu foarte clar: oboseala + nemancare + tigari + multa munca + plecat acasa dupa ora 1 noaptea (doua sau chiar mai multe zile la rand) + nesomn... Sa mai continui? M plange... sotul ei a venit sa o duca acasa. Plecam tulburati catre sotiile / sotii nostri.

2.10
Masina ma lasa la coltu' strazii. Urc in casa. Mananc. Mult si tarziu... "Iar o sa ma ingras!" parca nu mai are in mintea mea acelasi ecou, in seara asta. Dupa 10 minute de dus cu apa rece, vine si apa calda... "Yuppi!". La tv e un film misto, imi zice N. Maine e o noua zi de munca.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
Auzi ba, deci ce ai scris tu aici e super tare

Ad Code

Responsive Advertisement