Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

bataia de joc cotidiana din RO

LATER EDIT: Presedintele tarii a incalcat legea in direct, la tv. El a fost filmat cand conducea "Logan-ul populist" (pfff) si vorbea la telefon in timp ce conducea. Sa-ti fie rusine, Traian Basescu!

Presedintele si premierul acestei tari de cacat au renuntat la serviciile unei institutii (importante) a statului: politia! Coruptii aia basiti din politie, spagarii care isi freaca burta dintr-o bodega in alta in timp ce beau cu interlopii la masa, au iesit in strada sa-l mustruluiasca pe cinicul Basescu pentru viata de cacat pe care ne-o face noua, tuturor.

Dar cum pot institutiile presedintiei si a primului ministru sa renunte la serviciile unei alte intitutii a statului? Adica... cum poate renunta mana stanga la cea dreapta?

Vreau sa fac public ceva: eu, ca cetatean al acestei tari, renunt la "serviciile" presedintelui care este cel mai prost si mai cinic presedinte pe care Romania moderna l-a avut, la "serviciile" primului ministru - marioneta si a guvernului de incompetenti si hoti pe care-l conduce. As renunta si la serviciile "politistilor cu cascheta" din tara asta, dar ei se dovedesc mai utili decat cei de mai sus, in ciuda bubelor morale si legale pe care le au.

"Disolutia puterilor in stat" de care se tot vorbeste in Romania ultimilor ani a bubuit intr-o serie de atentate la siguranta nationala prin gestul presedintelui de a se pisa pe institutia politie (cum zice CT Popescu in editorialul lui de azi).

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement