Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

platou taranesc

Am intrat in 2009 ca-n branza! Adica l-am imbratisat fara sa-mi dau seama, dansand si bucurandu-ma de tot ce-am avut la indemana. Paharul de sampanie de la miezul noptii mai mult m-a pleostit decat sa ma anunte ca "uite, ai 360 de zile inainte ca sa-ti rezolvi problemele si sa-ti faci altele". In noul an putine sunt schimbate: 2009 e inca mic!

Si ca sa vedeti ca nici in noul an nu ma potolesc cu fotografiile casnice, iata o mostra de bucatareala: Misu si Nico luptandu-se cu un platou taranesc ca la restaurant...




Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Florentina a spus…
Hmmm:) Pozele sunt faine :) dar... pe mine combinatia de pisica si mancare ma cam irita :) Mai bine zis, pisica langa mancare. Pe de alta parte, insa, si combinatia sobolan mancare ma cam irita... pana am vazut Ratatouille. Una peste alta, un an bun si plin de bucurii :)
Alexandru Zaharia a spus…
so, you're cat hater, ha !!?? stiu, pozele sunt prea realiste... dar Mishu nu MANCA din mancare. doar o adulmeca...

Ad Code

Responsive Advertisement