Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

filme de week-end

Sambata si duminica am vazut doua filme; unul foarte bun, altul slab-slab (care ma face sa ma gandesc daca Gerard Butler e un bun actor ori ba... )

Avatar
Primul film 3D pe care-l vad. Tehnologia nu m-a dat pe spate (trebuie sa tii ochelarii pe nas tot filmul, e mai intunecat decat de obicei, culorile nu sunt chiar asa de accentuate, iar efectul de spatialitate e asa-si-asa: o singura data am crezut ca-mi vine o grenada in cap :) ); in rest, filmul e minunat: muzica se potriveste perfect (nu mi-a mai placut o coloana sonora atat de mult de la "Gladiatorul"), imbinarea imaginilor filmate cu "desenele pe calculator", povestile (de dragoste, de razboi, de tradare, de nemurire, de libertate) sunt foarte frumos spuse. Actorii (mai mult necunoscuti decat celebrii) joaca foarte bine si 2 ore si jumatate trec foarte repede cand stai intr-un scaun si sunetul surround iti inunda urechile. Duceti-va la cinema, merita fiecare banut... 26 lei / biletul (Plaza Romania).

Law Abiding Citizen
Filmul incepe prea abrupt si cu o scena mult prea banalizata: un el, o ea si fiica lor sunt atacati de niste hoti; hotii omoara copilul si femeia, in timp ce el vede toata grozavia. Bineinteles, urmeaza razbunarea (desi el zice ca e lupta cu sistemul care i-a eliberat pe criminali). Omul e inteligent din cale-afara si, dupa 10 ani, incepe sa se razbune pe sistem omorand cam tot ce-i sta in cale. Butler este un fost geniu intr-ale spionajului care face praf cariera si viata lui Jamie Fox (procuror in statul Philadelphia), omul responsabil pentru eliberarea celui care i-a omorat familia celui dintai. Replica ce se potriveste ca o manusa filmului este "maybe you're not that smart after all..."; adica, "geniul" care parea ca lupta pentru un principiu, acela de justitie, omora din ce in ce mai haotic, mai fara noima, devenind din justitiar un criminal destept. Lame...

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement