Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

pune mana si TRAIESTE!*

*Dying is easy, it's living that scares me to death (Annie Lennox)

Cateodata, tot ce ne trebuie e o sansa; o mana intinsa pe strada; o oportunitate sa aratam cat de buni suntem, de fapt. Norocosii au parte de multe astfel de momente - mamica le iarta orice nazbatie cand sunt mici, profesorii sunt usor inpresionati de momentele de sclipire temporara, lumea intreaga te priveste cu admiratie cand vorbesti de pe podium. Dar cand ursitoarea a lipsit de la intalnirea cu tine, ce-ti ramane de facut?

"Don't take anything for granted" pare sa fie o filosofie a dracului de buna. Se intampla atat de rar sa intalnesti pe cineva caruia sa-i pese de tine, incat de cele mai multe ori treci pe langa, fara sa bagi in seama. Si daca soarta te trage de maneca si te urca-n masina ei, tot nu esti gata sa lasi jos garda. Seeing is NOT believing, pentru multi dintre noi. Daca e sa-l asculti pe Bob Dylan, "cand nu ai nimic, nu ai nimic de pierdut". Nu exista om care sa nu aiba CEVA...

In ultima vreme am vazut cateva filme care-mi altereaza perceptia despre cultura americana / americani. (ma sperie un pic treaba asta; era mai simplu sa-i impart in junk food addicts, gangsta' rap si heartless bitches). Blind Side e un film care nu o sa castige nimic la Oscar (anul asta nici n-ar avea loc de Avatar si Inglorious Basterds), dar care mi-a adus aminte ca, uneori, tot ce-ti trebuie in viata e cineva care sa creada in tine atunci cand tu nu-ti dai nicio sansa... E ca si cum cineva ti-ar spune: "Poti sa te impotrivesti oricat doresti, am sa te-nvat cum sa devii OM!".

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement