Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

din ciclul "ce dracu caut eu in tara asta?"

Becali e un cioban cu bani de care a auzit toata Europa. Mare magarie i se intamplata de ieri incoace... Si totusi, daca lui Becali (cineva pe care nu credeam sa-l vad arestat ieri dimineata, nu credeam sa-l vad cu catuse pe la 22 si in arest pentru 29 de zile azi de dimineata...) i se poate intampla asa ceva, cred ca toti suntem intr-un mare pericol: acela de a fi arestati oricand de cineva care poate sa faca asta... Am auzit ca hotii care i-au furat masina (si care sunt convins ca au fost batuti / impuscati samd de oamenii lui Becali, dar nu sunt convins ca la ordinele acestuia) nu doar ca nu sunt inchisi pentru furt dar... stupoare ... sunt in programul de protectie a martorilor. Si-ute-asa am ajuns eu sa vb de bine de Becali. Raul cel mare, insa, il fac ca de obicei, cei buni care nu fac nimic ca sa-i opreasca pe cei rai... : (


foto: Alex Hojda / Prosport

LATER EDIT: Pai daca Becali era un soi de Al Capone, le taia cate o mana la hotii aia si-i ameninta ca le da foc la case cu tot cu familiile lor in ele, asta daca mai plecau vii din casa lui... Ce face Becali? Ii pune sa jure ca nu mai fura si le da bani de taxi... Pai daca proceda ca un mafiot adevarat, nu l-ar fi turnat nimeni acum la politie si nici n-ar fi balosit la banii lui (cum au vrut astia trei sa-l santajeze). Pai nu?

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
io, vasile
io zic sa stai calm, nu te vei trezi cu nimeni la usa pentru ca nu meriti o astfel de onoare atita vreme cit nu ai facut servicii si deservicii unora care stiu de ce. mah, de ce nu a depus berbecali plingere impotriva "hotilor" la vremea respectiva?! pai penca ereau vecini de "afaceri", de daravele, cine stie ce dreac mai sifonau pa la politie?! na, acum ca is la protectia martorilor, pus sifona lejer... smaraldescu a iesit din cursa descurajarii prin prestanta, calea e deschisa catre "adevar". Iar cu treaba ca nu la ordinu lu berbecali au batut aia si au ciuruit... apoi io nu m-as baza pe capacitatea de patrundere (decit prin efractie) a lu smarandeanu si co. Le-o fi spus omu, aveti grija de ei, si ei avura. Cum au stiut mai bine, de bine...
Nu, ciobanasu nu merita asta, clar. Nici tu, si nici io nu meritam sa il auzit gemind cu legea in brate, lege pe care o flutura ca si mult mai inteligentul lui coleg de cercetare penala, adi nastase. "Ba, minca-v-aş, am furat penca legea mi-a permis...". Ei, iaca asa, in doru p**** oricarei alte legi, careva s-a trezit ieri dimi cu o durere ce c***: "Ce-ar fi sa il trezesc si pe becali, sa vada si el cum e?!" Si să dusără cu mascacaţii să-l tîrîei afară pe treptele-i de mamoră... Jenant. Privare de libertate, un, tentativa, nu, privare pe bune, auzi?! Da de privare de bun simt de ce nu l-au saltat?! Jenant, domle, greţos.

Ad Code

Responsive Advertisement