Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

atentie, iar ma lamentez!

Stau in "gaura" de metrou de la Crangasi si-mi astept consoarta, de la munca. Vreo doi pierde-vara si un tigan vorbesc tare (ii aud clar, desi volumul in casti e destul de mare). Langa intrare, rudele tiganului vand si ele ce apuca: struguri si alte fructe, pe niste lazi de banane. O imagine pe care-o vezi si la metrou Unirii, adica in inima Capitalei. Pe strada, o masina cu insemnele unui partid, urla din difuzoare sa votam pe cel mai cel politician de cartier. Gandesc: politia romana lupta cu coruptia, cu fraudele, cu mafia... si alte alea, dar nu e in stare sa-i invete pe tigani ca fructele se vand la piata sau in magazin? Iar "teroristii gurii de metrou", astia, nu-si gasesc si ei nici un politist sa-i ia un pic la per-pulis si sa-i trimita cu tot cu limba lor de manelisti undeva unde nu-i aude nimeni? Eventual la Petrila?

Intre timp, de politia romana rade un candidat la o functie politica - actual nimic - de prin judetul X, comuna Y. Probabil ati vazut filmul, dar vi-l mai arat o data, ca sa stiti si voi in ce tara traiti (sau de unde ati plecat si bine ati facut...).

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement