Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

cronica de canicula

De cand ne-am intors din concediu, frigiderul se comporta ciudat: pacane des, iar gheata e mai multa si mai groasa decat de obicei; apa nu vrea sa se raceasca ca alta data si Mishu sta mai tot timpul, toropit, sub pat… Din cand in cand imi sterg broboanele de transpiratie de pe frunte si ma indrept spre dus, locul de unde vine... izbavirea! Nu mi-e foame, nu am stare pe canapea, astept sa incep maine munca, sa pot sa ma duc la aer conditionat (pretty sick, ha?). Astept inserarea ca sa pot iesi pe balcon, sa pot respira... Ma gandesc cu groaza la cei care „fac teren” si la cat de norocos sunt ca nu trebuie sa car un rucsac de vreo 20 kg in spate prin oras.

E ora 18.20 si tocmai am facut un dus cu apa rece... transpir ca un porc desi stau in casa, cu ventilatorul pornit, geamurile inchise si acoperite... Mi-e frica sa ies pe balcon, sa nu fie Nico nevoita sa cheme salvarea. Sunt curios cate grade de canicula sunt afara; iau termometrul din dormitor - unde e racoare (a se citi 34 grade C) si-l duc afara... alcoolul se opreste din urcat: "47 de grade!". Azi a fost mai bine ca ieri... sau invers?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement