Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

calea giulesti - the dark (and dusty) side

Am fost cu Nico sa vedem pana unde se intinde Calea Giulesti. Am mers pana cand blocurile au disparut... Am intrat intr-o lume pe care nici in Braila sau Valcea (ori Campulung) nu am vazut-o, daramite in Bucuresti... Case meschine, aproape parasite, sosea zgomotoasa - omniprezentele camioane care erau intr-un frenetic du-te vino carand "resturile orasului" si mult, foarte mult, praf; asezat peste garduri, geamuri, flori, masini, trotuar... peste tot era un strat gros de un deget de praf. Cum sa stai in curtea casei cu tot praful ala? Mai spre depoul tramvaielor, am gasit santierul Giulesti Real Estate (sic!), probabil 2 - 3 blocuri noi ce urmeaza sa fie vandute la pret de dumping. Nu stiu cine se va muta acolo, insa locul se invecineaza cu linia de cale ferata (chiar peste drum), cu depoul RATB si cu strazi desfundate... Am gasit si unde au disparut o parte din muntii de zapada pe care, in urma cu aproape o luna, camioanele ii duceau: pe un trotuat vis-a-vis de institutul Pasteur (care, apropos, sta sa pice pe cei care-l pazesc...). Trista si traumatizanta experienta... Am realizat, totusi, ceva: ca locuim in partea civilizata a Giulestiului!

O curte plina de gunoi...


Un atelier de reparatii radio-tv. Monitorul din imagine era cel mai modern dispozitiv de acolo, sunt convins...



... bine ca n-are gaze :)


Strada filosofului articulat


Institutul Pasteur sta sa pice... cu toate astea, in jurul lui sunt o gramada de depozite de medicamente sunt cat se poate de infloritoare...


Muntii de zapada - acum noroi - luati de pe trotuarele civilizate si aruncate la marginea orasului

... si un film. In rolurile principale - muntii de noroi si praful de pe trotuar!


Mai multe fotografii pe blogul Petisei

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
Pacat ca nu a-ti mers pina la sfirsitul Caii Giulesti!!!!!!!Tine pina la nr 635, daca nu mai mult sa vedeti acolo civilizatie!!!!!!!!!

PS
Luati un 4x4 ca nu cred ca aveti alte sanse

Ad Code

Responsive Advertisement