Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

martorii lu' PNL

Da, partidul ala cu galben si cu sageata. Bate cineva la usa, deschid: un baiat si o fata imi spun ca-s de la PNL (se vede, dupa tricouri). Au venit sa ma intrebe - pe mineeee!!! - ce masuri de iesire a Romaniei din criza am. Le spun ca nu ma intereseaza. Se uita unii la altii, apoi imi intind doua brosuri; repet, ca poate nu s-au prins din prima: NU ma intereseaza. Ne luam "la revedere", politicos. Dupa ce coboara scarile, imi vine sa ies dupa ei pe casa scarii si sa strig: "Aaaa... am uitat, am o solutie de iesire din criza: SA NU MAI FURATI!". In schimb, stau in fata tv-ului si zambesc la gandul asta. Ma-ntreb ce strategii le-a bagat baba de la 8. Pfiuuu... a ramas PNL-ul fara economisti si-acum apeleaza la sfaturi "avizate" de la babele din cartier. Asta da criza!

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
io, vasile
mda, asta cu "nu mai furaţi" e mai degrabă încadrabilă la "bunul simţ" de mai sus. Vezi cum se ratează subiectele?! Nu există nu mai furaţi, ar putea exista furaţi dracu, dar lăsaţi ceva în urmă. iar asta e o chestiune care nu o să ne mai lovească prea curînd, if ever, în calitate de popor crescut cu sindromul furtului din orice pentru orice.
După ce oamenii galbeni vor fi teminat de inventariat "soluţiile" vor veni şi vor pretinde că sunt legitimi... Şi vor avea desigur dreptate. Dar nici ei nu vor face nimic cu această legitimitate, pentru că vor avea o moştenire. etc etc etc.

Ad Code

Responsive Advertisement