It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)
Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile
Search!
toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...
"Puiul la sticla" e cel mai criminal fel de mancare pe care l-ati gustat vreodata (vegetarienii sunt rugati sa sara peste acest post...). Se ia un pui din lazile frigorifice ale unui supermarket - in jur de 100.000 lei - si se gateste dupa cum urmeaza: se cresteaza, se unge cu ulei, se condimenteaza din belsug (boia dulce, piper, sare si cimbru) si se infige pe o sticla goala de bere. Se pune o tava cu apa la cuptor si se aseaza puiul drept, fara ca acesta sa aiba contact cu apa. Se lasa la foc tare timp de 1,5 - 2 ore (da, stiu ca sunteti nerabdatori, dar daca sunteti prea grabiti s-ar putea sa mancati puiul cand inca mai piuie...). Se scoate de la cuptor cand e rumen si crocant. Se serveste cald cu cartofi prajiti si muraturi. Se mananca pana cand "poti sa omori puricii pe burta" (un citat folosit des de taica-meu). Exemplarul din imagini este 100% creatia mea asa ca nu va sfiiti cu felicitarile - la comment-uri. Pofta buna!
0 Comentarii