Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

la „veverițe”

Care-i legătura dintre Isus și veverițe? Nu m-am gândit vreodată la asta până când n-am văzut vitrina de la „Squirrels” (veverițe, în engleză). Nico mi-a spus mereu că și-ar dori să intre să vadă ce-i dincolo de vitrina aia frumoasă, așa că azi, fiind ziua ei, am zis să trecem dincolo de „ce se vede din stradă” și să facem un pas înăuntru.

Domnul care se ocupă de magazinul ăsta (de prin 1980) vinde tot felul de kitch-uri: tablouri cu Marilyn Monroe, postere cu Elvis, memorabilia cu Betty Boop și... bibelouri. În boxe cântă un cântec religios (ceva cu Jesus). La un moment dat realizăm că parcă prea-s multe bibelouri cu veverițe și întrebăm ce-s cu ele, menționând că am fost atrași de vitrina lui cea frumoasă. Ne spune că „Isus e și înăuntrul și înafara vitrinei...”. 

După ce cumpărăm un braț de discuri de vinil (foarte ieftine), plătim și întrebăm dacă putem cumpăra o veveriță. Ne spune că toate (nu cred că exagerez când spun o sută sau mai bine!) sunt „familia” lui și nu e nici una de vânzare. Primim felicitări pentru cumințenia lui Toma și îi dă acestuia o veveriță pe care-o dezlipește de lângă celelalte, menționând că nu face asta pentru oricine...

La ieșire, un scaun îi așteaptă pe cei obosiți de drum... Credincioși sau nu.









Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement