25 aprilie 2012

scaffolding collapses in southsea

Azi dimineata, pe la 8.30, o masina de politie a trecut cu 80 la ora pe langa mine, cand ma pregateam sa descui masina. M-am uitat in spate, catre locul unde se grabeau politistii - o masina de pompieri se afla la doua blocuri de locul unde locuiesc. Furtuna de ieri seara, facuse primele victime: o schela a picat peste sase masini parcate. (read the full story)

4 comentarii:

Anonim spunea...

da' un'e locuiesti? de cand te-ai mutat? unde e toma?

Alexandru Zaharia spunea...

da' cine-i anonimu' care pune atatea intrebari?

Anonim spunea...

pai anonim, ca nu ne cunoastem. da' tot urmaream blogul tau de-o vreme si m-a mirat discontinuitatea. bineinteles, n-am pretentia unui raspuns personal. imi permit sa sugerez una / mai multe postari lamuritoare pe tema intrebarii. evident ca e la latitudinea ta daca si cat povestesti pe blogul tau.

Alexandru Zaharia spunea...

ai dreptate, draga anonimule... n-am mai scris pe-aici. de plecat am plecat in sudul angliei, intr-un orasel care se cheama portsmouth, iar southsea este partea din sud a acestui oras, unde locuiesc. incerc sa ma angajez ca taximetrist. din pacate, am plecat singur, fara sotie si baiat (si asta cam doare, sincer sa fiu...). nu garantez ca am sa mai pun pe blog prea multe posturi - ma limitez sa pun fotografii (aproape zilnic) pe facebook. cine stie, poate ne inprietenim acolo... :)