Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

"turism" în România

Ne-a venit ideea (de la soacră-mea) că cică la Rânca e mega-privelişte, mega-fun, mega-orice-vreţi-voi şi musai să prăpădim nişte benzină până acolo, că tot mergem în weekend la Vâlcea. Un prieten îmi zice că tocmai ce s-a întors din concediu şi că pur şi simplu n-ai ce vedea / face acolo pentru că locul e... under heavy contruction. Încerc de vreo jumătate de oră să găsesc o alternativă viabilă în zona aia şi nu reuşesc. În principal pentru că românii habar n-au să facă bani din turism. Pe înţelesul celor care stau cu kurul pe o căciulă de bani şi se plâng că le e foame: dacă nu sunt amator de trasee montane, dacă nu sunt mulţumit cu cerul albastru şi iarba-n coaste, noaptea, altceva ce mai pot să fac la munte? Turism înseamnă ce-au făcut ungurii în Budapesta: au împrejmuit PUR ŞI SIMPLU, în mijlocul oraşului, un bolovan şi i-au pus o placă lângă din care citeşti o poveste de istorie! La noi, turismul e natural: adică noi, uamenii, nu facem nimic! E ca la peşte: dacă pică, pică! Dacă nu... mergem la bulgari!

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
La unguri ca la unguri, da sa vezi la nemti! Pe langa ca valorifica fiecare piatra dezgropata de arheologi sau ramasa dupa bombardamentele aliatilor, au un dar extraordinar de a recupera sau de a amenaja orice potential turistic. Si vin, al naibii, puzderie de turisti din toata lumea. Fiecare comunitate cauta sa-şi etaleze, sa-şi pună în operă, orice ar putea atrage turişti. Aş putea detalia în neştire, însă timpul goneşte din urmă...

Ad Code

Responsive Advertisement