Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

un film bun. foarte

N-am mai vazut demult un film, de la cap la coada, cu Nico alaturi (chiar daca pe jumatate adormiti, poate de la lumina stinsa). Toma, responsabilul cu "timpul nostru liber", dormita in camera cealalta, in timp ce noi, ca niste parinti grijulii, stateam cu o ureche la tv si cu cealalta la usa camerei. Deci, a inceput filmul...

Nu va mint, ma asteptam sa fie bun filmul; mai ales ca e "romanesc". Ultimul din categoria asta ("Marti dupa Craciun") a fost foarte bun, iar trailerul pe care l-am tot vazut, accidental, la metrou, mi-a dat sperante ca si "Buna! Ce faci?" s-ar putea sa ma gadile. Nu va povestesc filmul ca nu va mai uitati la el. Va spun doar atat: parintii unui baiat de 18 ani care fute tot ce-i pica la mana lasa relatia din dormitorul conjugal pentru o aventura online cu un necunoscut. Finalul nu e cum m-am asteptat, deci, e bine... :) Ce mi-a placut la film? Pai, unghiurile de filmare sunt fantastice (la inceput e un dialog al papucilor de casa), replicile spuse in fata calculatorului apar scrise te miri pe unde (pe tablita care anunta o statie RATB, pe cartonul cu pretul la legume din piata). Totul e... fotografic! Mi-a adus chiar aminte de suprarealismul din "Amelie" si de tehnica de filmare din "A Single Man". Da, va recomand din tot sufletul filmul asta!


PS: Cand aparea liceeanul din film amandoi ni-l si imaginam pe Toma dand replicilea alea acide pe care adolescentii le folosesc pentru a-si domina adversarul... Parintii, desigur.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement