27 aprilie 2011

la mall

Note to myself: Afara e o vreme data naibii si primavara asta sta sa dea in vara si tu ai 'pingeaua' pantofilor aproape intacta. Pai nu se face...
----

Greu ne-am urnit ieri din casa (din ce in ce mai neincapatoare de cand Toma face cate 3 pasi singur-singurel inainte sa pice-n fund). Ba ca 'creste painea', ba ca mergem maine, ba ca 'uite, bate vantul', ba ca 'mamaaa, ce bine e in pat'. Ieri, insa, dupa ce lenea a fost invinsa si copilul incotosmanat cu caciula si jacheta, am plecat 'la mall'. La mall?

Era deja ora 7 seara cand am juns in parcarea de la Baneasa. De data asta, IKEA a fost sarita din schema; am mers direct la BSC pentru a ne pierde in multime. Am intrat prin magazine, ne-am minunat de preturile prohibitive ale toalelor, am zis ca mai bine te imbraci de la straini (dar ce, eu dat bani pe avion ca sa ma duc la shopping???), am facut ture-ture, ca sa adoarma Toma - fara vreun rezultat notabil.

In afara de iStyle, magazinul cu Mac-uri (pe care le butonez de cate ori am ocazia, stiti doar ca-s gadget freak!), am ramas cu un brand in minte din toata 'iesirea' asta: Desigual*. Mai oameni buni, au astia niste haaaineeee, fumoaseeee foc, ce mai! La cusatura, ca la cusatura; s-a mai vazut si la altii. Mai, dar la culori, parca-s drogati cu marmelada designerii lor: rosu, verde, apoi galben cu crem, pam - roz!, aici cusute niste gablonzuri ('mama, ce nasturi belea!!!'), si-apoi, zduf, niste vernil cu mov! Nu ma intrebati, va rog, de preturi, ca-mi vine sa plang**...

Ce mai incolo si-ncoace, la 9 si ceva am iesit in parcarea mall-ului (Toma reusise sa traga un pui de somn prin Carrefour). Cand te gandesti ca alternativa lui 'la mall' e uneori sa stai inchis in casa, perspectiva nu mai pare chiar atat de... pitiponceasca.

Eee... dar am fost si sub nuc, la tara (de Paste). Revin cu poze... :)

-----
* Care cica inseamna 'inegal' si sunt un magazin de haine din Barcelona care, uneori, invita oamenii in chiloti (DOAR in chiloti) sa le cumpere hainele.
** O pereche de pantaloni scurti de blugi (ptr doamne) costa... 450 lei ... bleah...

Un comentariu:

PETISA spunea...

a fost frumos la mall. doar suntem impreuna, nu? ce mai conteaza pe unde ne plimbam. te pup.