27 septembrie 2010

bataia de joc cotidiana din RO

LATER EDIT: Presedintele tarii a incalcat legea in direct, la tv. El a fost filmat cand conducea "Logan-ul populist" (pfff) si vorbea la telefon in timp ce conducea. Sa-ti fie rusine, Traian Basescu!

Presedintele si premierul acestei tari de cacat au renuntat la serviciile unei institutii (importante) a statului: politia! Coruptii aia basiti din politie, spagarii care isi freaca burta dintr-o bodega in alta in timp ce beau cu interlopii la masa, au iesit in strada sa-l mustruluiasca pe cinicul Basescu pentru viata de cacat pe care ne-o face noua, tuturor.

Dar cum pot institutiile presedintiei si a primului ministru sa renunte la serviciile unei alte intitutii a statului? Adica... cum poate renunta mana stanga la cea dreapta?

Vreau sa fac public ceva: eu, ca cetatean al acestei tari, renunt la "serviciile" presedintelui care este cel mai prost si mai cinic presedinte pe care Romania moderna l-a avut, la "serviciile" primului ministru - marioneta si a guvernului de incompetenti si hoti pe care-l conduce. As renunta si la serviciile "politistilor cu cascheta" din tara asta, dar ei se dovedesc mai utili decat cei de mai sus, in ciuda bubelor morale si legale pe care le au.

"Disolutia puterilor in stat" de care se tot vorbeste in Romania ultimilor ani a bubuit intr-o serie de atentate la siguranta nationala prin gestul presedintelui de a se pisa pe institutia politie (cum zice CT Popescu in editorialul lui de azi).

Niciun comentariu: