Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

noul brand de tara

Si totusi, ce pot face EU ca nenorociri ca cea de la "maternitatea" Giulesti sa nu mai aiba loc, ca atunci cand cineva care intra intr-un spital sa nu se simta ca-n purgatoriul Dantesc ? de unde sa apuc "problema": sa omor asistentele / doctorii care se comporta mai rau decat niste animale? Sa arunc cu vitriol pe fata ministrului sanatatii? Sa plec dracului din cacatul asta de tara care distruge tot ce-i bun si unde jegurile se simt ca la ele acasa?

Niste copilasi au trebuit sa plateasca cu viata si pentru ignoranta mea si a voastra, celor care citit asta, sa nu ne amagim... Nu e DOAR vina asistentei care nu i-a supravegheat. Nu e doar vina directorului spitalului care nu a dat-o demult afara (am vazut-o la televizor - era o bovina fara scrupule, fara constiinta, fara inima...). E si vina celor care i-au dat spaga in fiecare zi, in fiecare ora ca sa-si faca meseria, si vina celor care tolereaza toate mizeriile pe care le fac neandertalienii din jurul nostru, si vina celor care (ca mine) scriu texte te miri pe unde si-si varsa naduful, dar nu s-ar da jos in viata reala sa le sparga gura tractoristilor nespalati care omoara pietoni pe Magheru (!!!!).

Suferinta parintilor a caror singur scop pe lume e sa planga dupa copilasii lor e prea mare si prea sfanta ca sa mai zica cineva ceva de ea. Dar drama noastra, a celor care am avut norocul sa scapam (de data asta!) de tragedii similare este ca in fiecare zi alimentam, "cu cuvantul, cu gandul si cu fapta" o lume care ne distruge la toate nivelurile.

Asa ca, dragii mei, suntem toti vinovati pentru cacatul asta. E-adevarat, cum ziceam in alta zi, unii mai mult decat altii; unii sunt atat de vinovati ca ar trebui sa zaca in puscarii, iar altii sa nu mai iasa pe strada de rusine... Rusine... Vorbesc de lucruri sfinte, nu?

Pentru ministrul transporturilor, oricare ar fi el, propun noul, imbunatatitul, mult mai actualul si credibilul slogan care sa slujeasca, pe veci, brandul de tara: "Romania - an accident waiting to happen".

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement