Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

culmea grijii

Stiti care-i culmea grijii? Sa "legeni" un carut de supermaket si sa te miri de ce n-adoarme... Evident, mi s-a intamplat mie azi in Carrefour, in timp ce ma uitam la raft.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

Florentina a spus…
Culmea grijii tale e amuzanta, dar pe mine ma intereseaza altceva, si anume ce template de blog ai tu aici? Ca am in cap un soi de blog si-as vrea sa pot sa-mi schimb singura fotografia de fundal (ca la tine), sa nu aiba o dunga sus de o suloare pe care sa scriu titlul blogului (ci o poza, ca la tine, sau altceva) si, in genere, sa se vada si fundalul... Si sa pot face modificari pe font, ca eu sunt fan Georgia. Si caut in josul paginii la tine si nu vad sursa template-ului :( Asa ca zi.
Alexandru Zaharia a spus…
florentina, template-ul e cel de baza, default. dar e tunat de mine ca sa arate asa cum vreau. cand ne vedem, iti arat ce si cum...
Florentina a spus…
Bine, sa imi arati :) Multumesc anticipat.
In alta ordine de idei, botezul celalalt e la ora 14.00 la biserica, deci tragem o tura si pe la botezu' lu' tomitza, numa' sa ne informati unde e biserica :)

Ad Code

Responsive Advertisement