Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

germania bate

Scriu asta intainte de inceperea semifinalei Germania - Spania. Cred sincer ca Germania este cea mai buna echipa de la acest campionat. Mai cred ca mult laudata formatie spaniola a ajuns aici pe branci, dupa ce a castigat meciurile... scremut. Dupa 4 - o cu Argentia am zis: "Germania - campioana!"

UPDATE Repriza 1: Mda... Surprinzator jocul spaniolilor. I-au alergat pe nemti de le-a iesit sufletul, nici n-au avut timp sa suteze prea multe mingi pe poarta lui Casillas. 0 - 0 la pauza. Asta e ceva pentru formatia cu cele mai multe goluri date la acest campionat. Raman la pronosticul meu. Nemtii au o echipa mare si, la fel ca si Verbiaj, sper sa vedem o finala Olanda - Germania!

UPDATE Final: Uauu! Daca s-ar fi jucat in seara asta un meci din campionatul romanesc, as fi zis ca Germania a facut blat cu Spania ca sa intre in finala cei din urma; asa de prost mi s-a parut ca au jucat nemtii. Sau poate au jucat bine spaniolii? Sau poate amandoua? "Finala de vis" s-a spulberat. Just for the record: sper sa castige Olanda! Desi...

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

Florentina a spus…
In lipsa Italiei, care a sters-o rusinos de la acest campionat, tin cu Spania. Si tin din optimi, asa ca aseara speram ca previziunile caracatitei Paul sa se implineasca. Si s-au implinit si Spania chiar a fost buna :) Mai buna decat Germania.
Evident, deci, ca nu-mi doresc o finala castigata de Olanda. Desi Paul s-ar putea sa fie de alta parere...
Alexandru Zaharia a spus…
nu vreau sa ma intru in polemici sportive (chiar nu ma pricep). faza e ca la campionatul asta ne-am uitat, pentru prima data, la mai toate meciurile, in familie, si incepusem sa cred ca "stiu" cine va pleca cu trofeul acasa. cine-ar fi crezut ca germania va ramane fara suflare taman in fata "gintei latine"? :)

Ad Code

Responsive Advertisement