Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

rechinul din bucataria noastra

Ati mancat vreodata rechin? Nici eu... pana azi dupa-amiaza! Super-promotia de la Carrefour (11 lei/kg) m-a facut sa cumpar doua bucati de "medalion de carne macra" - care, dupa cum vedeti, seamana mai degraba cu cotletul de porc. Le-am marinat, le-am pus la frigider vreo jumatate de ora, le-am prajit si le-am mancat cu salata de ciuperci cu mujdei de usturoi. All in all, a fost bun. Dar gustul rechinului mi se pare un pic cam fad. Cam ca vestitul Pangasius. Bine ca l-am mancat eu pe rechin si nu invers... Poate si el ar fi zis lafel despre mine...





PS: Pentru rezultate mai bune va recomand sa nu-l marinati (e de ajuns o jumatate de lamaie stoarsa pe deasupra, in tigaie) si sa optati pentru fript pe gratar sau in tigaie de teflon pe aragaz. Eu asa am sa fac data viitoare.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement