Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

ca-n gara la...Auchan!

Am fost ieri la cumparaturi in Auchan, Titan. Lume multa, oameni putini, cum se zice. Dar nu asta-i subiectul postului, ci mizeria incredibila de la WC-ul "galeriei de shopping". Daca te taie pisarea prin magazin, optiunea de-a "te duce acasa" s-ar putea sa fie mai sanatoasa. In afara mirosului de pisat omniprezent ("esti la buda, dar chiar nu trage NIMENI apa?"), mizeria de pe jos / chiuveta / cubicalul sunt de nedescris. Pe pereti, graffitti porcoase si injuraturi la adresa echipelor adverse (de te intrebi cu ce echipa tine de fapt sau daca e microbist...). Cand am vrut sa trag apa, pe buton era o o pata galbena care semana a muci sau... era altceva? :(

Nu bag mana-n foc, dar la WC-ul garii Lehliu cred ca-i mai curat.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

viorel a spus…
Pont gratis: de obicei unde-i aglomerat e mai bine sa nu te duci la WC. DAR: lipit de Auchan este Iris, o tentativa de mall, care in urma succesului rasunator e aproape gol mereu. Acolo sunt WC-uri si la parter, dar cele mai indicate sunt cele de la etaj, unde sunt doar vreo 2-3 cafenele mai mereu goale, prin urmare WC-urile sunt foarte putin frecventate si, logic, curate :)
Alexandru Zaharia a spus…
bine de stiut! poti sa-mi spui, te rog, daca ma duc sa-mi fac cumparaturile in Cora Pantelimon unde ma pot duce sa ma pis? :)
viorel a spus…
Alaturi, la Bricostore, desigur :))

Ad Code

Responsive Advertisement