Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

de exemplu

Poate ca mai exista speranta si vorbele care-mi vin cand ma gandesc la "romania" nu se refera toate la mizeriile de la tv, la politisti care ignora legea, la oameni slabi care vor sa se hahaie, asa, ca presedintele lor.

Dupa "seria poloneza" (care nu stiu daca s-a terminat, aviz...) un intermezzo romanesc: un text scris de un om pe care-l descopar post-mortem, deh, poveste veche la noi. Mile Carpenisan isi provoca cititorii sa redevina OAMENI. Citesc si dau mai departe...
Va provoc sa fiti oameni si sa o demonstrati macar o saptamana in fata tuturor celor de la care aveti pretentia sa va citeasca. In fiecare zi va provoc sa faceti cate o fapta buna astfel incat peste o saptamana sa vad de la toti 7 povesti care sa descrie pataniile ce i-au facut sa se simta din nou oameni printre oameni. Pentru ca nu sunt un lacheu ma supun aceluiasi test si alaturi de mine sotia mea va trece probele de foc. O sa venim si noi cu povestile noastre si sper din suflet sa nu mancati cacat, sa o faceti pe bune nu de alta dar stiu ca peste 7 zile va veti simti mult mai lipsiti de toxinele unei vieti banale intr-o Romanie de doi lei. (Mile Carpenisan)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement