Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

bani din twitter

Ce inseamna 5.000E pentru tine? Pentru un batran de la tara poate insemna cativa ani de viata linistita; pentru mine, suma de care am nevoie sa-mi achit masina si sa nu mai platesc rate bancii; pentru Vodafone... aproape nimic!

Emilian, un fost coleg de la Business Standard, este destul de activ online (are un blog, un cont de Facebook si unul de Tweeter si cine stie mai cate). Totusi, nu l-am perceput niciodata ca un afacerist, un om preocupat de tehnicile de imbunatatire a traficului, cum sunt destui, pe net. Totusi, zilele trecute a avut ideea vietii lui: a vandut cu 5.000E postul cu numarul 1.000 din contul lui de Tweeter! Suma, donata de Vodafone, a fost directionata catre niste copii care aveau nevoie de acesti bani. Sa va mai spun ca mi se pare senzational?!

Coincidenta face ca, acum vreo 2 ore, sa ma fi uitat la Discovery la un documentar despre retelele sociale online si oamenii care au facut sute de milioane de dolari de pe urma lor. Deci, se poate...

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement