Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

care incalzire globala?

De dimineata, cand m-am dus sa mut masina parcata ilegal (adica pe la 8.30, ora la care "ridicatorii de masini" nu sunt inca pe strada mea), aproape ca nu-mi mai puteam regla respiratia de frig ce era. In masina, display-ul a pornit mai greu decat de obicei: -16 grade! Am auzit apoi la radio ca in Bucuresti minima zilei a fost de -21. Iar in Covasna -34. Uhaaa!!!

Cu toate astea, pe la 11 mai erau doar vreo 10 grade negative. Conditiile de circulatie, insa, au ramas "de vis": trafic ca la nebuni, smecheri cu cauciucuri de iarna care-si permit sa mearga in continuare cu 80 la ora pe linia de tramvai si de care e bine sa te feresti, insule de gheata pe sosele, "gheata (si) la mal" pe toate arterele principale si drumuri laturalnice complet inghetate; la fel si "locurile de parcare" unde, daca omul care a avut masina n-a dat zapada cand era moale, acum, cand e ca piatra, nu mai are nicio sansa. Primariei nici ca-i pasa...

Am apreciat in mod special gheata din parcarea Gold & Platin (dealerul Opel din Bucuresti, unde am fost sa-mi schimb un bec ars de faza scurta, dar nu s-a putut pentru ca "electricianul e in pauza de masa"). Dupa ce ca "parcarea" nu vazuse si ea o lopata, o mana de sare or something, mai erau si masini parcate, asa, in ciuda... accidentului! Dupa ce-am reusit sa gasesc un loc liber (dar plin de gheata) m-am chinuit singur vreo 10 minute SA IES din el. Asa ca, mare atentie in ce va bagati zilele astea. Ca de miercuri, aud ca vine caldura: zero grade deja suna bine, nu?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement