Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

cel mai bun "ceva"

Americanii au o vorba care ma urmareste si pe care probabil n-am s-o uit niciodata, daca timpul nu mi-a sters-o pana acum din memorie: "Be the best of whatever you are!". Din pacate, "cel mai bun" nu poate fi decat unul singur. Locul doi e "the first looser", ca sa va mai servesc o portie de intelepciune made in USA.

M-am gandit sa zic toate astea cand am aflat ca Nico a facut un interviu cu Cristian Topescu, cel mai cunoscut comentator sportiv, poate primul care a pus in nomenclatorul "nescris" al televiziunii profesiunea asta. Nu am fost niciodata microbist sau amator de sporturi, fie ele si la tv; dar tata ma tinea langa el la meciurile nationalei de fotbal (atunci tin minte ca avea voie de la mama sa fumeze in sufragerie, timp de 90 de minute). Comentariile sportive ale lui Topescu sunt ale unui om disciplinat, metodic, care nu vorbeste ca sa ocupe un orar sau sa se afle in treaba, la tv. "Rrromania" zis apasat sau vestitul "ai nostrii" sunt doar doua dintre licentele de comentator ale lui Cristian Topescu, doua ticuri verbale care-l dau de gol. Ascultati-l...

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement