Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

batalia continua - pe online*

Ziarul Business Standard a fost inchis. Maine-poimaine se intalneste AGA si decide ce face cu el (ce plateste oamenilor dati afara in prag de Craciun, ce se intampla cu activele pasive si cum fac sa-si mai recupereze ceva din investitii). M-am uitat cum site-ul ziarului a ramas impietrit in stirile din ultima zi de BS (24 decembrie 2009) si nu a mai fost actualizat. Am pus pe seama vacantei de sarbatori prelungita...

Azi, colegul si amicul Lucian Davidescu, mi-a trimis o invitatie pe Facebook sa devin fan-ul lui Standard.ro. Asa am aflat ca site-ul este acum o platforma de "comentarii, bloguri si opinii Money.ro" (ceva gen Vox Publica, dar cu subiecte business). La conducerea siteului s-au mai schimbat lucrurile "pe ici, pe colo, prin partile esentiale", Dragos Stanca degrevand-o pe Andreea Groenendijk de grijile manageriale si lasand-o sa-si continue "proiectele personale" (of, au oamenii astia un talent de a justifica o plecare...). Nu-i bai, domnisoara o sa se descurce (priviti aici).

Imi pare foarte bine ca standard (chiar si fara business si cu .ro in coada) o sa mai ramana in atentia publicului cititor de stiri de afaceri. Am vazut ca unii dintre fostii colegi "cotizeaza" la nevoia de informatii economice a romanului; mai sunt si chestii de reglat (parca prea sunt amestecate analize subtile si bine scrise, semnaturi ale oamenilor cu bani si stiri facute pentru a fi citite de pe prompter, la The Money Channel).

Exista si o versiune PDF a site-ului, in trei pagini (ma intreb cine le face DTP-ul??), cu preluarea layout-ului de la vechea sectiune "Opinii & Comentarii". Art directorul nostru, Cristian Lipan, nu cred ca ar fi fost foarte incantat de ce-a ramas din ziarul lui :)

Multumesc Lucian, mi-ai dat o veste buna!




* In vremurile bune, cand nu se prevestea nicio criza financiara, se dadea o batalie intre cele doua cotidiene de afaceri care contau: Ziarul Financiar (un mamut de presa, un ziar in care Adrian Sarbu a pompat enorm si care a avut avantajul primul venit) si Business Standard (un outsider, un ziar ivit ex nihilo, care a crescut in calitate si notorietate mai bine de doi ani).

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement