Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

de-as mai duce-o pan' la toamna

De-abia astept sa se termine cu alegerile prezidentiale... Vreau viata-mi inapoi, se poate? Domnu' Geoana, domnu' Basescu, domnii Moguli, credeti ca se poate sa nu mai aud de voi, macar asa, vreo 2 ani, sa-mi pot lumina si eu creierii, sa nu mai iau antinevralgic seara, sa nu ma mai judec atat de aspru ca stau in tara asta care nu ma merita si pe care nu mi-o doresc? Se poate sa nu mai auzim de politica, de guverne, de motiuni, de scandal? Mai ca-i inteleg pe oamenii care citesc Can-Can si Libertatea... Macar acolo zvonurile sunt asezonate cu o pereche de sani tineri si intimitati indelung anchetate. Oare, in padure, ursul si veverita tot politica or discuta? Tare m-as duce sa-i intreb...

Later edit: Nu stiu de ce, dar acum ma gandesc ca asta nu-i tocmai o optiune rea (desi iluzorie, totusi). Si mai uitati ce fac unii, in timp ce noi ne roadem unghiile gandind "oare cine iese?". Chiar, stie cineva de ce printul Radu s-a retras din cursa electorala?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement