Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

top gear-ul din 1977

Am crezut ca n-am citit bine prima oara... Stiam ca Top Gear este o emisiune veche a BBC-ului, dar chiar nu credeam ca din 1977 britanicilor le sunt prezentate cele mai la moda autoturisme. Priviti genericul si minunati-va de similitudini. ASTA inseamna sa ai traditie...



Daca va asteptati sa-l vedeti pe Jeremy Clarkson prezentand masini la tv in anii 70, think again... In locul lui, probabil celebru in vremurile alea, un anume Noel Edmonds. Ce m-a frapat este tonul critic pe care britanicii l-au pastrat pana in zilele noastre in legatura cu masinile care nu le intra in voie (vezi primul episod din seria 14, in care fac praf, la propriu, Dacia Sandero).



Si apoi, a venit Clarkson... Lumea n-a mai fost la fel. Emisiunea, resuscitata in 2002 de BBC, a devenit pur si simplu cea mai buna / amuzanta emisiune auto din Europa, la care si sotiile se uita de placere. Iata manifestul Top Gear in episodul cu numarul unu, dupa Clarkson...



BONUS - Daca ati crezut ca Jeremy Clarkson a aparut in show de-abia in anii 2000, iar sunteti in eroare. In 1988 el deja prezenta emisiunea... Fiti atenti la parul si tineretea britanicului.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement