Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

dalmatienii

Stiti ce-i mai trist si mai trist la noi in tara? Nu saracia, nu inapoierea (intelectuala si tehnologica), nu e nici macar faptul ca nu vedem defel capatul tunelului, iesirea din sevrajul national in care-am intrat noi, ca neam. Ceea ce mi se pare cu adevarat trist este ca toti suntem coruptibili si santajabili. Toti suntem patati si asta o stim cu totii... La noi, nimeni nu are de ce sa arunce primul piatra, nu-i asa? Rar mai gasesti pe cineva care sa nu-ti cunoasca trecutul "la nevoie", sa nu-ti dea "o mana de ajutor" atunci cand "esti pe cai mari", cand vrei sa iesi din vizuina si sa arati lumii ca poti fi mai bun decat crezi TU ca esti.

Vorba cu "sa moara si capra vecinului" se potriveste de minune neamului mioritic. Nimeni nu te ajuta cu adevarat, toti te incurca dezinteresat, strainii te urasc din suflet, cum ar zice Andrei Plesu. Santabilitatea si teama de expunere (sa nu dea d-zeu sa ajungi in gura lumii si sa nu ai argumente sau sa nu vrei sa te aperi in fata LOR) sunt doua sentimente omniprezente, care planeaza dasupra capului fiecaruia dintre noi.

Spectacolul? Continua...

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement