Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

la Frankfurt a fost prezentat azi....

... Trabantul electric!!! Super tare stirea, chiar as vrea sa vad daca o sa mai aiba fani / fane. Mi se pare senzational ca un brand are puterea sa incerce sa revina in piata dupa zeci de ani de cand n-a mai fost in atentia clientilor. Mie mi-a placut mereu Trabi asa ca, o nemtoiaca electrica (Trabant nT) nu poate decat sa fie ceva bun. :) Ceva mai putin bun se pare ca o sa fie pretul: in jur de 20.000E! Ouch!



Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

andix a spus…
nu s'a lansat nimic mai, de ce induci lumea'n eroare?
e o firma care a facut un prototip, si acum cauta investitori pentru productia in masa. povestea completa aici, pana si pe hotnews:

http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-6160726-fotogalerie-anunt-pentru-renastere-trabant-modernizat-caut-investitor-generos-care-aduca-piata-2012-sub-20-000-euro.htm
Alexandru Zaharia a spus…
bine, bine... nu "s-a lansat" ci "a fost prezentat", e bine asa? n-am zis ca se face la "uzinele Trabant", productie in masa. si prototipurile se lanseaza, nu-i asa?

si, da, am citit review-urile, inclusiv cel de pe hotnews.
romania inedit a spus…
Eu cred ca daca ar costa pana in 12 000 de euro , s-ar inghesui lumea , ba chiar ar fi bine sa coste 6 000 - 9 000 de euro , in functie de dotari !

Ad Code

Responsive Advertisement