Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

mancarea-de-aproape

"Mancarea adevarata" - iata un concept la care nu ma gandeam in urma cu 10 - 15 ani... "Adica, cum, exista si mancare falsa?". In cel mai rau caz, chestiile pe care le bagi in gura erau impartite simplu in comestibile sau nu. Acum, in plina era a reciclarii / energiei alternative, iata ca o miscare destul de desteapta face valuri in circumvoluntiunile occidentalilor.

Real Food Movement, un soi de "armada in bucate", militeaza pentru mancarea de-aproape (nu aproapelui...). Vazand filmuletul de mai jos (care e foarte misto realizat, cu infografica de te pune bine pe ganduri) mi-am adus aminte de ce spunea un coleg: "am mancat la restaurantul X din Constanta, unde servesc doar preparate din peste proaspat"; intrigat, l-am intrebat ce fel de peste foloseau si de unde il aduc. Raspunsul a venit ca un par in moalele capului: "pai cica l-au adus ieri de la Bucuresti...". QED.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement