Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

long time no see...

N-am mai scris de mult... Mea culpa...

Intre timp, am citit niste "carti audio" pe drumul catre serviciu, in deja celebrul tramvai 41, mi-am facut rezervare la un hotel de 3 stele in Lisabona, am facut shopping (nimic deosebit). Acum imi caut monitor pentru ca batranul CRT sa iasa la pensie si sa-i faca loc unui mult mai slim&fancy LCD. Nu m-am uitat la tv, nu am trecut de pagina 90 a lui "Porno" (Irvine Welsh) - dar am senzatia ca atunci cand o sa mai citesc din ea o sa ajung la 150 pe nerasuflate, nu am facut, in general, mai nimic care sa merite atentia voastra.

Aflate intre timp...

* La o emisiune culinara, doi maghiari coc/decojesc/amesteca spre deliciul "bucatareselor de televizor" (si al bucatarilor wanna-be). La un moment dat, unul din ei spune o vorba mare, probabil un proverb, ceva: "Nu s-a inventat inca putinul care sa nu aiba jumatate..."

* ... am aflat ca daca aveam japonezi la munca in locul chinezilor din parcul Herastrau, poate am fi avut si un Bucuresti ceva mai curat (vezi aici de ce)

* ... si, Opel a fost cumparat de Magna (cel mai mare componentist din Canada), pe fondul scaderii vanzarilor de autoturisme la nivel mondial. Cu Google Maps am gasit chiar un depozit maaaaare de masini nevandute (drag, zoom in, zoom out, dar la final lasati totul in ordine, da?)


View Larger Map

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement