Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

becali nu pleaca acasa

Deci Becali sta in arest inca 26 de zile! Iata un precedent... Stiti ce ma mira? Oamenii legii sunt, de cand a fost arestat ciobanu', cu capul in pamant; nimeni nu sufla o vorba: nici politia, nici procurorii, nici judecatorii, nici macar Basescu (presedintele-jucator ... de table, probabil...). Oare cum au reactionat sustinatorii pestriti ai lui Becali din fata judecatoriei?

Cei 16 avocati ai lui Jiji nu au reusit sa convinga instanta ca arestarea a fost ilegala (conform UE, cel putin...), acuzarea spunand ceva de genul "Gigi nu avea voie sa faca asa ceva fiindca el nu e un om oarecare, ci un formator de opinie". Aha, deci daca esti formator de opinie esti mai putin om decat Gheorghe de la sifonarie? Mah, ma lasi??? Pai, atunci sa stam dracu acasa, sa fim cu totii niste prosti cocliti, buni doar la vot, nu?

Aflu ca avocatii n-au avut acces la dosar... Naspa, zic. Mai aflu ca urmeaza ca 3 ziaristi sa-i fie coleg de celula ciobanului din Pipera: Nistorescu, Rosca- Stanescu si inca unul, de la Gardianul (imi scapa numele). Uuuuu!!!

Realitatea TV s-a ocupat non-stop de cazul Becali. Sick! Si totusi, romanii stau cu gura cascata mai ceva ca la OTV. Tot Realitatea zice, conform unui sondaj pe care l-au facut, ca 82% dintre noi cred ca arestarea lui Becali are subtrat politic. Se poate... Oricum, am senzatia ca asistam la un inceput de dictatura (prezidentiala sau nu...).

Demonstratia de forta pe care Justitia romana o face zilele astea ma sperie mai rau decat faptul ca Becali (care nu e usa de biserica, dar nici un criminal in serie, sa fim bine intelesi!) nu va dormi in aprilie acasa. Ce ma sperie este arbitrarul pe care-l afiseaza in rationament atunci cand judeca un asemenea caz. Pana una-alta, Justitia s-a dus la sora ei mai mica Cenzura (aaa... CNA, adica) si i s-a plans de "proaste tratamente" din partea mass-media.

Ca de obicei la romani, justitia e plina de prostie & incompententa crasa. De-asta ne merge asa de bine! Hotii de masini, santajistii si smenarii sunt "parte vatamata" si nu sunt deranjati de nimeni... Pai nu? Pai da!

Cateva declaratii nelinistitoare...

A. Năstase: "Cazul Becali ne arată că în zilele noastre e foarte periculos să fii prieten cu Traian Băsescu"
Becali în instanţă: "Dacă ştiam că se ajunge aici, lăsam să mi se fure toate maşinile"
Dinu Patriciu: "Preşedintele ţării este vinovat pentru circul mediatic legat de justiţie"
George Copos: "Sunt oripilat!"

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement