Text Widget

perfect strangers

perfect strangers
It's the sense of touch. In any real city, you walk, you know? You brush past people, people bump into you. In L.A., nobody touches you. We're always behind this metal and glass. I think we miss that touch so much, that we crash into each other, just so we can feel something (Crash, 2004)

Prin casa

Prin casa
Unde ne facem cumparaturile, ce retete punem in practica, cum ne decoram hruba, ce flori ne imbie diminetile

Search!

toma

toma
O colectie (mereu crescanda!) cu fotografii facute lui Toma. Viata de zi cu zi a lui fi-miu, documentata ca la carte...

Gânduri

Unordered List

"arhipelagul gulag" - de vanzare!


Am cumparat, la timpul lui, "Arhipelagul Gulag" - Alexandr Soljenitin (din colectia de Cotidianul). Nu am apucat sa citesc mai mult de 10 pagini. Chestia este ca, la doar cateva luni de umblat dupa carte (3 saptamani am asteptat cartea) am decis sa vand cele 3 volume. Cine-i interesat imi poate lasa un mesaj la comments-uri sau pe mail: zalex_ro2@yahoo.com. Pretul de pornire al licitatiei e 2o Ron - toata cartea.

ATENTIE: Doar pentru cei din Bucuresti! Procedura de trimitere a cartii prin posta ar fi mult prea dureroasa pentru toata lumea...

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

Florentina a spus…
Da de ce o vinzi, daca pot sa intreb? Stiu ca nu face bine negotului dar ma gandesc ca tre sa ai un motiv (totusi ai alergat dupa ea...)
Alexandru Zaharia a spus…
florentina, asa cum am zis si in articol, am realizat ca n-am sa citesc niciodata cartea. adevarul e ca am fost o victima a marketingului desantat al "Cotidianului" si acum, cand mi s-a mai limpezit mintea, am zis ca ar fi mai bine sa vand: fac fericit pe cineva care vrea sa-l citeasca si imi recuperez si eu banii pe ea... :)
Anonim a spus…
Iti dau eu 8 lei . Cash .
Pink Programmer a spus…
o mai ai? iti dau 21 de ron:)
Alexandru Zaharia a spus…
nu, cartile s-au vandut... :)

Ad Code

Responsive Advertisement